Uncategorized

Në serial ka një martes të lumtur me Zyhren por a e keni ditur kush është gruaja e Osmanit në jetë reale….!! !! (Foto)

Nusret Şenay lindi në 1960 në Stamboll. Ai përfundoi arsimin në Universitetin e Ankarasë, Fakulteti i Gjuhës, Historisë dhe Gjeografisë,

Departamenti i Teatrit. Nusret Şenay, i cili vazhdon të punojë në Teatrot Shtetërore të Ankarasë, kishte përvojën e tij të parë të aktrimit me

 

serialin Zonjat Ferhunde. Një zog fluturoi nga foleja, nën Linden, New Martuar and Suspect. Transmetuar në Star TV; me protagonistë Gaye

Turgut Evin, Saim Karakele, Şeyma Korkmaz dhe Murat Danacı janë në kastin e serive Beni Affet dhe portretizon karakterin e Osmanit.

Related Articles

Back to top button