Uncategorized

Më në fund! Reagon mashkulli me të cilin Tea shkëmbeu puthje: “Unë e dua dhe ajo më do;….!!!! (FOTO)

Atë që ke bërë video aman ça e ke burrë?”, E ka pyetur një ndjek Tean.

“Sigurimi që jo, Geri është një im im i vjetër.

Kur vjen puna tek lidhjet e mia romantike, shanset janë që nuk mund të lejoni të kërkoni asgjë tjetër”, është duke dëgjuar atë.

Së fundmi, personazhi i cili do të bëja mjaft viral nga kjo video, nëse bën që publiku publik të shfaqet në një video-live përmes Instagramit të Teas.

“Jemi thjesht miq me Tean. Unë jam dua atje dhe ajo më bën mua dhe ajo do tani telefonin e saj”, është shprehur ai duke sqaruar zërat se mes tyre ka vetëm raport shoqëror.

Related Articles

Back to top button