Uncategorized

Ofendojnë më familje, Sindi len programin ndersa Murati e ndjek nga mbrapa;….!!!! (FOTO)

Pasi Sindi del nga studio i vetmi që del pas saj për tju gjendur afër është Murati.

Edhe pse për shkak të gjuhës Murati nuk e kishte kuptuar akoma se çfarë po ndodhte, sërish ai i shkon pranë dhe mundohet t’a qetësojë.

Por Sindi nuk e pranon ndihmën e tij. Ajo e pyet se pse i shkon pas dhe Murati shprehet se të vlerësoj.

Sindi e revoltuar i thotë se çfarë vlerësimi ke ti kur më ke lënduar më shumë se gjithë të tjerët.

Murati vazhdon e i thekson faktin se ngaqë e vlerëson nuk do që ajo të mërzitet dhe i shkon afër, por Sindi e inoron këtë vlerësim duke i thënë se nuk dua të jem me asnjë.

Ajo largohet duke e lënë Muratin aty dhe duke mos dashur të jetë pranë saj.

Related Articles

Back to top button