Author: admin

Më Fal – 2021(07.06.2021)1

Video është më poshtë:   Faqja jonë është një faqe e cila ju’a mundëson t’i shikoni serialet më të fundit dhe më të shikuarat turke me përkthim shqip krejtësisht falas. Varësisht prej episodi, zgjidhni opsionin i cili ju përshtatet apo ju punon më mirë.   Sa i përket serialit “MëRead More

Më Fal – 2021(07.06.2021) 3 *

Video është më poshtë:   Faqja jonë është një faqe e cila ju’a mundëson t’i shikoni serialet më të fundit dhe më të shikuarat turke me përkthim shqip krejtësisht falas. Varësisht prej episodi, zgjidhni opsionin i cili ju përshtatet apo ju punon më mirë.   Sa i përket serialit “MëRead More

Më Fal – 2021(07.06.2021)

Video është më poshtë:   Faqja jonë është një faqe e cila ju’a mundëson t’i shikoni serialet më të fundit dhe më të shikuarat turke me përkthim shqip krejtësisht falas. Varësisht prej episodi, zgjidhni opsionin i cili ju përshtatet apo ju punon më mirë.   Sa i përket serialit “MëRead More

PREVARA! MINA I ŠA – pali zagrljaji i POLJUPCI! Rešio da se SVETI TARI

Задруга је српски ријалити-шоу аутора Жељка Митровића. Шоу се приказује од 6. септембра 2017. године, са великим успехом, иако су оцене и реакције критичара наставље да расту све негативније. Шоу је од тада настављао бити хит за Pink.         Шоу прати групу разноликих такмичара, познатих под називомRead More

USLOVLJAVA GA I PRETI MU – Janjuš šokirao sve PRIZNANJEM

Задруга је српски ријалити-шоу аутора Жељка Митровића. Шоу се приказује од 6. септембра 2017. године, са великим успехом, иако су оцене и реакције критичара наставље да расту све негативније. Шоу је од тада настављао бити хит за Pink.         Шоу прати групу разноликих такмичара, познатих под називомRead More

DRAMA U CIK ZORE! Misica se gušila u SUZAMA

Задруга је српски ријалити-шоу аутора Жељка Митровића. Шоу се приказује од 6. септембра 2017. године, са великим успехом, иако су оцене и реакције критичара наставље да расту све негативније. Шоу је од тада настављао бити хит за Pink.         Шоу прати групу разноликих такмичара, познатих под називомRead More

“ODNOS ĆE SE ZAVRŠITI UBI**V**!” Upletena i C**A M***JA

Задруга је српски ријалити-шоу аутора Жељка Митровића. Шоу се приказује од 6. септембра 2017. године, са великим успехом, иако су оцене и реакције критичара наставље да расту све негативније. Шоу је од тада настављао бити хит за Pink.       Шоу прати групу разноликих такмичара, познатих под називом задругари,Read More

KRISTIJAN PAO SA VISINE, POVREDIO SE! Nećete verovati ŠTA je radio – dra**!

Задруга је српски ријалити-шоу аутора Жељка Митровића. Шоу се приказује од 6. септембра 2017. године, са великим успехом, иако су оцене и реакције критичара наставље да расту све негативније. Шоу је од тада настављао бити хит за Pink.       Шоу прати групу разноликих такмичара, познатих под називом задругари,Read More

Martohet ‘Kaderi’, fustani i saj i nusërisë merr vëmendje!

  Ceren Yalazoğlu është njëra ndër aktoret e serialit turk “Më fal” e cila në rolin e saj si “Kader” njihet si një vajzë që nuk është e kënaqur me jetën e saj provinciale.   24 vjeçarja luan rolin e vajzës së vogël e cila në serial nuk i kaRead More

Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!