Më Fal – 2042 (05.07.2021) 4

Video është më poshtë:

 

Faqja jonë është një faqe e cila ju’a mundëson t’i shikoni serialet më të fundit dhe më të shikuarat turke me përkthim shqip krejtësisht falas. Varësisht prej episodi, zgjidhni opsionin i cili ju përshtatet apo ju punon më mirë.

 

Sa i përket serialit “Më fal” ky serial luan nga e hëna në të premten ora 18:20 në Alsat dhe ne e sjellim atë në faqen tonë të njëjtën ditë që transmetohet në TV.

Deri tani kemi arritur tek episodi 2041, kurse më poshtë mund ta ndiqni promon e episodit që do të transmetohet nesër, pra promon e episodit 2042.

Shikim të këndshëm!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.