I quajti “dashnorë të bukur por KURRË bashkë”, Mikela i kundërpërgjigjet ironisë së ish-konkurrentit!!! - Science News

I quajti “dashnorë të bukur por KURRË bashkë”, Mikela i kundërpërgjigjet ironisë së ish-konkurrentit!!!

Pak javë më parë u largua nga “Përputhen” një nga konkurrentët, Bledi. Ai mori këtë vendim për arsye familjare. Ish-konkurrenti gjithashtu tha për dyshen Mikela-Erjoni se nuk i shikon bashkë si çift duke i cilësuar si “dashnorë të bukur.”

 

 

Dashnorë të bukur por kurrë bashkë! E ka thënë edhe Bruno këtë fjalë. Edhe i qëndroj edhe unë. Nuk i shoh bashkë”, u shpreh ai.

 

E ftuar po në emisionin “Natë me Aulonën”, Mikela e përmendi në emision deklaratën e ish-konkurrentit dhe u kundërpërgjigj duke thënë se një çift duhet të jenë dashnorë të mirë që të funksionojnë.

“Nuk u vë faj që dyshojnë sepse është një program që e tillë ka qenë rrjedha, normal që do kenë aludime, Por ne jemi shumë ok. Kishte thënë që janë dashnorë të mirë por nuk janë kurrë bashkë. Unë besoj që në asnjë çift nëse nuk janë dashnorë të mirë nuk funksionon. Por jemi bashkë Bledi, jemi dhe dashnorë të mirë, jemi dhe bashkë.”, tha Mikela.

Leave a Reply

Your email address will not be published.