Me në fund Beatrix flet për lidhjen e Borës dhe Donaldit !!! - Science News

Me në fund Beatrix flet për lidhjen e Borës dhe Donaldit !!!

Për herë të parë pas përfundimit të “Big Brother VIP”, Beatrix Ramosaj ka dal me një intervistë ku ka folur edhe për Borën dhe Donaldin.

Beatrix tha se atyre ja uron lumturi.

 

“Është një pyetje të cilën po ma parashtrojnë të gjithë nëse ata kanë gjetur lumturinë edhe unë ja uroj”, tha ajo për Mirage.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.