Më Fal – 2254 (03.06.2022) Pamje 10 ~Final~ - Science News

Më Fal – 2254 (03.06.2022) Pamje 10 ~Final~

Faqja jonë është një faqe e cila ju’a mundëson t’i shikoni serialet më të fundit dhe më të shikuarat turke me përkthim shqip krejtësisht falas. Varësisht prej episodi, zgjidhni opsionin i cili ju përshtatet apo ju punon më mirë.

Sa i përket serialit “Më fal” ky serial luan nga e hëna në të premten ora 18:20 në Alsat dhe ne e sjellim atë në faqen tonë të njëjtën ditë që transmetohet në TV.

Nese keni probleme në hapjen e pamjes të cilen ju sjellim më poshtë , ju mundeni të na kontaktoni që tju ndihmojmë.

Deri tani kemi arritur tek episodi 2253, kurse më poshtë mund ta ndiqni promon e episodit që do të transmetohet nesër, pra promon e episodit 2254

Shikim të këndshëm!

Leave a Reply

Your email address will not be published.