Bruno konfirmon ndarjen nga Ana ! - Science News

Bruno konfirmon ndarjen nga Ana !

Bruno Shemsho dhe Florjana Gjini, një nga çiftet e formuara brenda programit të dashurisë “Përputhen”, i kanë dhënë fund lidhjes. Dyshimet për një ndarje filluan prej disa javësh dhe tanimë kjo është një fakt

 

Vetë Bruno Shemsho gjatë një live-i së fundmi ka konfirmuar ndarjen nga Ana.

 

Një ndjekës ka shkruar në komente: “U pajtua Donaldi e Bora nuk po pajtohesh ti me Anën.”

 

Ca pajtohen, ca ndahen, kështu paska qenë e shkruar. Ah si qenka dashnia”, është përgjigjur ish-konkurrenti i Përputhen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.